Je houdt misschien ook van...

9 Reacties

 1. Heerlijk he, die zaterdag?'
  'T is wel koud bij de voetbal vanmiddag (denk ik)

 2. wat een gezellig tijd is het toch he.
  groetjes kronova

 3. Wat een gezelligheid^_^

 4. Ziet er razend gezellig uit. Fijn weekend.

 5. ziter en gezellig uit!
  bij mij staat de boom en hangt de kerstster voor het raam…en verder is alles nog in de kersttas!!

 6. Ooooo heerlijk! Hier meestal pas een kerstboom op kerstavond maar misschien dat ik toch eens eerder ….

 7. Jullie zijn er allemaal he-le-maal klaar voor! Fijn weekend ­čÖé

 8. Wat een prachtige kerststal hebben jullie. Is die van Little People?

 9. Mooi h├â┬Ę! Hij is inderdaad van de little People. Liv en Rev vinden hem net zo mooi als ik. Liv zei gisteren "kindje jezus is mijn vriendinnetje" ik heb toen nog maar even duidelijk gemaakt dat hij een jongen is. "En hij is ook nog de goede herder" antwoorde ze toen. Inderdaad, wat is hij veel h├â┬Ę…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.