Ojee… word ik degelijk?

Hallo, ik ben Nicolle Slot. Ik ben 26 jaar en moeder van 2 kinderen. Een meisje van twee en een half, Liv en een jongentje van bijna 1, Rev.

Mijn uitvoerende hobby’s zijn thee drinken, wandelen en dingen ondernemen met mijn kinderen.

Verder probeer ik weer op het gewicht te komen van voor de kinderen en ben dus druk bezig met afvallen, dit mbv een voedingsconsulente.

Ik houd mij naast mijn werk als leerkracht vooral bezig met mijn familie, het huishouden en de was. Maar probeer daarnaast ook af en toe met vriendinnen af te spreken voor een kopje thee.

Ik kan tevreden op de bank gaan zitten wanneer de kinderen lekker schoon, in hun schone pyama, in hun schone bedjes liggen, het huis schoon is en is opgeruimd en de was en het strijkgoed gedaan zijn.

Op de bank denk ik onder het genot van een kopje thee na over wat ik en de kinderen morgen aan doen, wat er dan nog in huis moet gebeuren, wat we verder nog kunnen ondernemen en…… wat we dan weer gaan eten. En als ik daaraan zit te denken, denk ik ook altijd ojee…

IK WORD DEGELIJK!

Gelukkig doorbreek ik deze degelijkheid ook nog wel eens. Zo gaan Tim en ik zaterdag met 2 vriendinnen en hun mannen tapas eten in Almelo, daar is gelukkig niets degelijks aan!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *