Een dikke enveloppe valt bij ons op de deurmat. Het is er één van de Gamma. Wat zouden ze nu weer voor een moois bedacht hebben om ons naar hun winkel te lokken?

Even twijfel ik of ik hem meteen bij het oud papier gooi of dat ik hem toch maar even open maak. Het wordt het laatste want stel je voor dat er een nieuwe klantenpas inzit.

Een klantenpas zit er inderdaad in. Het is alleen geen nieuwe, maar gewoon mijn oude. Er zitten nog meer pasjes in en 2 brieven. Eén grote en één kleine. De grote is afkomstig van de Gamma zelf. Hij verteld dat ze dit pakketje toegestuurd hadden gekregen en met behulp van de Gammapas mijn gegevens hadden opgezocht. Op die manier konden ze alles weer naar mij opsturen. Het kleine briefje zag er als volgt uit.

2010-12-09 sinterklaas 20102

Toch aardig van "Hilde" dat ze de moeite heeft genomen om het bij mij terug te laten komen. Grappig ook dat ik het nog niet gemist had…Was wel gebeurd hoor, als ik naar de kapper of de babywinkel was gegaan. Hilde had er gelukkig ook haar adres bijgezet zodat er een bedankkaartje en extra postzegel haar kant op kan.
 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *