Papa was echt de "Baas" over onze honden. Hij regelde alles wat betreft Kaya en Joy. Toen Joy dood ging was hij er nog stipter op. Heeft Kaya al eten gehad, is ze al uitgeweest, zijn haar ogen al schoon gemaakt enz.

Na papa was ik altijd de gene in huis die mij druk maakte over ze. Op de dagen dat mama ook werkte liet ik tussen de middag altijd Kaya uit. En nu Kaya ouder wordt en 4 keer op een dag uit moet, ben ik vaak degene die daar aan denkt.

Nu Saar bijna komt voel ik mij ook erg geroepen om haar goed op te voeden en te verzorgen. Maar hoe zit dat ook alweer? Papa heeft boeken zat in de kast staan, maar ik heb de puf niet om ze door te pluizen. Dan maar eens opzoek op internet. Weinig concreets te vinden eigenlijk. Gelukkig kwam ik op een forum voor/van Bull terrier eigenaren.

Op zo’n forum moet je je eerst voorstellen. Ik heb m’n hele hebben en houden maar meteen op tafel gegooid. Dat lucht op! En wat krijg je daar voor terug… Hele lieve reacties! En dan kunnen we weer wat bijschrijven op ons lijstje met positieve dingen van de dag!

Op het forum vroegen ze naar foto’s, dus die zet ik hier maar bij. Meteen weer een gooide reden om foto’s te kijken…

Kaya…

Liv_223  Liv_176 003

Saar…

Nicolle_december_2008_023 Saar_3 Saar_6

Je houdt misschien ook van...

2 Reacties

  1. Meissie meissie,

    wat mooi dat je alles van je af probeert te schrijven en ons mee laat "kijken". Wat zijn jullie vaak in onze gedachten geweest de laatste week en nog….

    knuffel

  2. Ja dat zou je dan soms zo graag willen he…maar helaas gaat dat niet en moeten we altijd maar doorgaan…

    Dikke kus uit Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.