Vandaag gaat het gebeuren… de 20-wekenecho!!!

We vinden het eigenlijk best wel spannend. Het is geen echo dat even het (geslacht) kind toont… Het is een echo waarbij ze de hele baby nakijken. Zit alles erop en eraan. Functioneren alle organen? Bij Liv haar echo stond ik nog vrij naïef in het leven, was ik alleen nieuwsgierig naar wat er toch zo in mijn buik kriebelde. Maar sinds dien is er zoveel gebeurd op 20-wekenecho-gebied dat we eerst maar eens kijken of het op het eerste gezicht een gezond kindje is… En dan….

Ben ik toch ook wel nieuwsgierig! Liv maakt het niet uit… Wil je een zusje JA, Wil je een broertje JA! Wil je allebei JA! Ze denkt toch niet dat er na deze nog 1 volgt…

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. Spannend hoor! Veel succes vanmiddag.. Hopelijk ben je niet al te zenuwachtig en hebben jullie een leuke echo! Ik ben natuurlijk wel erg nieuwsgierig, maar hoor vast wel wat van Aisha!

  Liefs Cindy

 2. het maakt mij niet uit. Als het maar een jongetje wordt..

 3. hoi nicolle en tim. heel veel succes vanmiddag en geniet er maar van. wat het ook wordt,als het maar gezond is dat is het belangrijkst.dikke kus van de bakkertjes

 4. Geniet van het moment en idd als het maar gezond is toch, dat is het belangrijkste. (stiekum toch een jongen?)

 5. Helemaal mee eens als het maar gezond is!
  Maar ik zet mijn geld toch op een jongen;)
  Dikke kus

 6. Hey Nicolle,

  Ik snap je helemaal! Ik vond de 1e echo ook alleen leuk, maar de 2e keer keek ik er toch heel anders tegenaan.Dan besef je dat gezondheid boven alles gaat! In ieder geval veel plezier en ik hoor het wel van Aisha.

  Liefs Roos

 7. Hey Tim Nicolle en Liv
  Ik hoop dat jullie kindje of broertje of zusje gezond zal zijn geniet van de echo
  liefs en dikke kus voor jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.