Zoals velen van jullie weten is mijn vriend, de vader van mijn twee blonde kinderen BLOND.

Zijn inteligentie zou je echter niet aan zijn haarkleur koppelen. Tim is een slimme jonge man met een grote  algemene ontwikkeling en een breed interessegebied. Hij onthoudt dingen waar ik het nut niet van in zie, maar wat soms achteraf toch handig blijkt.

Dat hij in zijn jonge jaren de HAVO niet heeft afgerond en is gestopt met zijn HBO opleiding heeft niets met zijn kunnen te maken. Dat was meer een kwestie van willen.

Op dit moment gaat Tim iedere dinsdag van 12.00-22.00 naar school om alsnog zijn HBOdiploma te halen. Hij zit pas in het eerste jaar dus heeft er nog drie te gaan, maar met zijn stel hersenen gaat dat zeker lukken.

En toch heeft hij mij gisteren aan het twijfelen gebracht…

Na schooltijd kreeg ik namelijk een telefoontje van hem. Met een serieuze boodschap:

De auto staat bij de fordgarage… Ik heb benzine getankt in plaats van diesel!

Na een korte Oo en even nadenken kon ik er wel om lachen. En wat nu? Bij de garage gaan ze hem leegpompen en thats it. Nou als dat alles is dan zijn er ergere dingen om ons druk over te maken toch? Ja, dat vond Tim ook. Wat zijn we het toch lekker eens samen.

En zo eens als we gisteren waren over het feit dat er ergere dingen zijn dan benzine in een dieselauto zo eens zijn we het nu weer. Want "allemamaggisch" wat is €130 veel geld voor zo’n blonde actie!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *