Vandaag gaat het gebeuren!

  • Om half 10 lopen we nog één keer met de makelaar door het huis.
  • Daarna naar de notaris. Daar tekenen we om 10.00 de akte.
  • Ook tekenen we andere belangrijke papieren, waaronder een samenlevingscontract.

En dan….

Dan is het echt ONS huis!

En… moet er hard gewerkt worden. Om 14.00 uur komt de stoffeerder de vloerbedekking op zolder leggen. Daarvoor moeten hij schoon zijn, zodat als de vloerbedekking er in ligt de eerste dingen op zolder gezet kunnen worden.

En Liv…

Die blijft lekker in ons "andere huis". Met oma leuke dingen doen. Het geeft een goed gevoel dat zij in goede handen is en wij lekker aan het werk kunnen. Ook voor ’s avonds is dat heerlijk. We kunnen samen eten. Eén van ons kan alvast naar het Hoornblad en de ander kan Liv naar bed brengen. Daarna past mijn moeder op Liv en kunnen allebei aan het werk. Als er iets is zijn we binnen een paar tellen thuis. Super toch!

Liv heeft vannacht dan ook heerlijk geslapen in haar eigen kamer aan de Gele Lis. Die kamer is er altijd al, dus voor Liv lekker vertrouwd. Verder hebben mijn ouders eigenlijk ook een heel baby-uitzet staan en gaat Liv dus weer eens niets te kort komen. Ze heeft ook ruimte genoeg om te spelen. En… genoeg ruimte om te leren kruipen… ze oefent al flink, maar traint ook nog steeds door op haar eerder behaalde resultaten…

Verhuizing_nicolle_1_058  Verhuizing_nicolle_1_056

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *