De vriendjes van Liv en Rev wisten het altijd precies. Op woensdag is hun papa thuis. En ook nu de woensdagmiddag niet meer hun vrije middag is, is het nog steeds Tim zijn vrije dag.

Een heerlijke break van de week.

En vandaag is het woensdag en dus zijn we met z’n viertjes vrij. Vorige week maakten we samen al plannen voor deze vrije dag. Wie heeft er een idee? Ideeën genoeg, maar ze lagen niet allemaal op één lijn. Eten bij een wereldrestaurant stond al snel vast, maar welke activiteit doen we daarvoor?

Tim wist dat er in Nijverdal ook een wereldrestaurant zit en dat daar in de buurt meerdere locaties zijn waar veel leuke activiteiten worden aangeboden. Restaurant de Sallandse Berg werd gereserveerd en de activiteit zou vanzelf volgen. Liv en Rev zouden het ons laten weten als ze eruit waren.

En dat bleek niet zo makkelijk. Karten, lasergamen, een escape room, klimmen of toch glow in the dark bowlen? Op dinsdagavond waren ze er nog steeds niet uit. Toen ik voorstelde dat het ook prima was om alleen te gaan eten was er echter snel een keuze gemaakt. Het werd een escape game, Beat The Matrix bij de Wilgenweard.

En dat bleek een hele goede keuze! In 10 kamers losten we raadsels op, kraakten codes en werkten we samen. Voor elk wat wils! Helaas vergaten we door ons enthousiasme alleen even Amber te bevrijden. Een goede reden om gewoon binnenkort nog een keer te gaan.

Daarna konden we meteen door naar de Sallandse berg waar we zo konden aanschuiven en proosten op het geluk van de “vrije woensdag”!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *