Daar ligt hij op het aanrecht… de BAL-sleutelhanger.
Het is een heus hebbedingetje geworden.
BAL; Bewust Afstandhoudende Leerling.

Afgelopen week kwam het Vechtdal College meerdere keren in het nieuws vanwege hun campagnefilmpje. De video was bedoeld om leerlingen na de herfstvakantie weer even aan de afspraken te herinneren. Het bleek dat vooral mensen buiten de regio negatief reageerden. Van ouders en (oud) leerlingen kwamen vooral positieve reacties.

Door verschillende mensen werd mij gevraagd wat ik ervan vond want…. Liv zit toch ook op het Vechtdal?

Ik had het filmpje uiteraard gezien. En toen ik hem de eerste keer zag kreeg ik er geen vervelend gevoel bij. In de reacties las ik echter dat andere mensen dit wel hadden. En dat mag natuurlijk en ergens begrijp ik sommige argumenten ook wel.

Ik denk wel dat we in ons achterhoofd moeten houden voor wie het filmpje bedoeld was en vooral wat het doel van het filmpje was. En achter het doel sta ik zeker. Al zou ik uiteraard willen dat het niet nodig zou zijn. Ik weet ook dat je deze doelgroep vooral bereikt door iets geks/opvallends te doen. En dat is zeker gelukt. 

Daarbij is de BAL-sleutelhanger nu een MUST-HAVE geworden. En wat een geluk… hier hangt hij!!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *