Vanaf zondag 19 december is Nederland wederom in lockdown. Deze lockdown duurt zoals het nu lijkt tot vrijdag 14 januari. Dit betekent dat we weer een paar weken zoveel mogelijk thuis moeten blijven en geen drukke plekken moeten opzoeken.

Tim, Liv, Rev en ik hebben de afgelopen week dus juist gezocht naar rustige plekken. Die rustige plekjes liggen op de route van onze tweede autospeurtocht, de autospeurtocht in Coronatijd WINTEREDITIE!

Na het succes van afgelopen april leek het ons leuk om ook tijdens deze lockdown een activiteit aan te bieden voor jong en oud. Gewoon er even op uit met je naaste(n)! Rond rijden, vragen beantwoorden, genieten van de omgeving en daarna lekker puzzelen.

De route is aanzienlijk korter dan de vorige speurtocht. Jullie zullen een klein uurtje onderweg zijn. Als je met de auto gaat natuurlijk, de route is namelijk ook prima op de fiets te doen. Ook kun je uiteraard iets lekkers voor onderweg meenemen en een winterpicknick organiseren, er staan meerdere bankjes langs de route.

Dus hebben jullie deze kerstdagen, kerstvakantie, lockdown nog een gaatje in jullie planning?

Download dan hier de WINTEREDITIE!

Wij wensen jullie veel speur- en puzzelplezier!

Alweer de feestdagen vieren in het klein

Terwijl we zo graag samen willen zijn

Dan maar kijken naar de voordelen

Samen een speurtocht rijden en spelletjes spelen

En met dat kleine groepje mensen

Willen wij jullie een knusse tijd toewensen.

A Cozy Christmas and a Happy New Year!

Liefs Tim, Nicolle, Liv en Rev

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *