Precies 4 weken geleden nam ik mij voor om wel een foto van papa in mijn huis te zetten. Ook een kaarsje erbij was nog geoorloofd, maar verder niet. Het zou beslist geen altaartje worden.

Waarom niet? Omdat mensen daar van schrikken en ze moeten in mijn huis niet schrikken. Ik heb dat zelf ook wel eens gehad. Je komt iemands huis binnen en hupzakee daar staat ie dan. Je kunt er niet om heen.

Het zou dus alleen een foto met een kaarsje worden. Maar zo heel langzaam komt er steeds wat bij. Gewoon omdat het bij papa hoort! En so what! dan schrikken ze maar, papa liet toch graag mensen schrikken!

En wat staat er nu?

 • Papa’s foto, gemaakt door mijzelf op vakantie in Portugal, de laatste vakantie compleet.
 • Kaarsje, op batterij, niet gevaarlijk dus mag de hele dag aanblijven, ook als ik weg ben.
 • De cd van de Eagels, ging altijd overal mee naar toe en lag ook tijdens het ongeluk in papa’s bus. Wel een leeg doosje… de cd zat waarschijnlijk in de cd speler.
 • Single cd van the Killers, Human.
 • Knuffeltje, gekregen van papa toen we vertelden dat we zwanger van Liv waren.
 • Potje boerenjongens, deze zat in mijn kerstpakket en ik ken verder niemand die het lust, papa was er gek op!
 • Boek "Ik krijg tranen in mijn ogen als ik aan je denk", voor als je vader of moeder is doodgegaan. Gekregen van Mirjam, speciaal voor mij besteld.
 • De euro, die ik vond in de bus.

En dan is dit het resultaat…

Altaartje_papa_006 Altaartje_papa_008

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

 1. Ik vind het een mooi hoekje Nicolle, en jij moet doen waar jij je goed bij voelt. Dat is iets van jou, dan schrikken ze maar….
  Doe je mannetje,Liv,Aisha en mama een dikke knuffel en voor jou ook een een dikke pakkerd.

 2. Hey Nicolle
  Nou wat is er nu belangrijk voor jou je moet gewoon doen wat voor jou goed is en voelt het is een mooi hoekje geworden hoor en wat je zelf al zegt laat ze maar schrikken je vader vond dat inderdaad ook mooi om iemand te laten schrikken
  Het is en blijft je vaders hoekje
  dikke zoen en knuffel voor Tim Liv je moeder Aisha en ook een hele dikke zoen voor jou
  We houden van jullie en zijn in gedachten ook bij jullie
  liefs Joke

 3. Hey Nicolle! Nou ik vindt het een heel mooi hoekje. En ik kan me voorstellen dat je dat fijn vindt. En jij moet je er fijn bij voelen, want het is jullie huis. Ik hoop dat het met je buik enz. wat beter gaat. Geef Liv maar een dikke knuffel van ons en natuurlijk ook één aan Tim. Liefs Debbie, Joost, Demi en Mandy

 4. hoi lieve mensen

  je hebt er een mooi plekje van gemaakt. wat maakt het uit wat andere mensen er van zeggen als jullie er goed bij voelen dan is dat toch goed.

  groetjes thuis

  de huttentjes

 5. Mooi plekkie heb je er van gemaakt!
  Dikke kus op je voorhoofd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.