39.6 dat baadt een moeder zorgen!

Liv was vrijdag al wat jengelig. Zou ze moe zijn of niet lekker?

Zaterdagochtend leek ze best goed te spreken, totdat we op het voetbalveld stonden en Liv duidelijk niet op haar gemak was. Eerst denk je nog… wat is er toch te siepen… of is ze toch niet lekker?

Thuis haar tempratuur opgemeten, 39.4 graden koorts! Bah, sta ik met haar op het koude/natte voetbalveld! Slechte moeder?! denk je dan.

Even op haar natte luiers letten… niet echt veel gehad. Ze kreunt ook tijdens het drinken en drinkt haar flesjes niet leeg. Daar werd ik behoorlijk ongerust van.

Toch de huisartsenpost maar even bellen. Na ongeveer 80 vragen vond de assistente dat we toch maar even langs moesten komen. Om 15.20 uur waren we welkom. Tot die tijd heeft Liv bijna alleen maar geslapen.

In het ziekenhuis gelukkig meteen aan de beurt. Even vragen stellen en onderzoeken. Wat blijkt nu… heeft ze oorontsteking en haar keeltje is ook rood. Snap ik dat dat pijn doet bij het drinken. We mogen alleen 3x daags een zetpil geven en opletten dat ze goed blijft drinken en plassen en dan… weer naar huis. ’s Middags bij oma op de bank en in de box veel geslapen. Ze was steeds 5 minuutjes wakker en viel dan zo weer in slaap. Wel een aandoenlijk gezicht.

’s Avonds de verjaardag van Jolien maar afgezegd. We kunnen moeilijk Bas en Wilma met onze zieke dochter laten zitten. Aan het begin van de avond was ze nog erg slecht te spreken, maar later knapte ze op. Ze heeft ook goed geslapen en was vandaag weer helemaal het madammetje!

Wat is het toch een kanjer!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *