Nog één logje over Rev zijn verjaardag en dan houd ik er mee op hoor!

’s Morgens zei ik nog tegen Tim: “Ik denk dat ik de derde verjaardag één van de leukste vind”. Gewoon jarig zijn en ook weten wat dat inhoudt, oprecht genieten van alle cadeautjes en visite, voelen dat je groot wordt, maar toch de volgende dag lekker bij je moeder thuis mogen blijven.

Het geweldige weer was natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Al 4 jaar achter elkaar is het op 20 mei mooi weer. Alle drie zijn verjaardagen hebben we buiten gevierd. Volgend jaar weer? Daar wil ik nog niet aan denken… We genieten nog lekker een jaartje van de mooie uurtjes met z’n tweetjes thuis.

En kijken nu vooral terug op een heerlijk feestje!

Rev kreeg prachtige cadeaus, iedereen enorm bedankt voor het verwennen van mijn zoon!

Extra bijzonder waren zijn eigen foto op canvas van Rudy en Birgit en het wederom prachtige fotoboek van het afgelopen jaar van tanti Aïsha!

Het was een dag om in een lijstje te doen!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *