De 20e mei zag ik nog op donderdagavond aanbreken. Nog na de klok van twaalf versierde ik de woonkamer en streek de feestkleren. Toen ik rond 1.00uur in bed lag wist ik wat dat betekende… het werd een korte nacht.

En mijn vermoedens werden rond 6.45uur bevestigd. Er werd geroepen vanuit de kamer van de jarige en wel de prachtige mededeling: Poep! Poehoep!! Er was dus eerst werk aan de winkel voordat het feest kon beginnen.

Daarna konden we plaats nemen in het grote bed en werd er gezongen en gaf Liv Rev haar cadeautjes. Voor ons cadeau moesten we naar beneden en zelfs naar buiten. In de tuin stond "opeens" een trampoline. En toen kon het feest pas echt beginnen. Er werden grote vreugdesprongen gemaakt!

En de vreugdesprongen bleven de hele dag aanwezig. Want wat kun je blij zijn met trekkers, karren, graafmachines, strandspulletjes, lego, Nijntje boekjes, pyama's, een echte onderbroek en hemd, een stoere overal, een ketting met je naamplaatje, nieuwe kleren en al het andere. Hij nam ook echt even de tijd voor ieder cadeautje, alles moest meteen uit de verpakking en spelen maar. Ondertussen kun je dan ook nog lekker worst en chippies eten en spring je weer vrolijk verder.

En na zo'n dag laat je je uitgeput in bed leggen en zeg je na het doornemen van de dag tevreden: "Leuk!" En dan plof je als moeder net zo uitgeput op de bank en zeg je even tevreden: "Het was een leuke dag!"

2011-05-22 2e verjaardag rev 

Iedereen bedankt voor de felicitaties, jullie zien het… de fijne dag is gelukt!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *